ATEXGA

Textile Association of Galicia – ATEXGA er en non-profit organisation, som blev oprettet med det formål at fremme udviklingen af aktiviteter, der kunne bidrage til en bedre koordinering og konkurrencedygtighed i tekstilbranchen i Galicien; dette sker gennem horisontale serviceydelser med fokus på tekstil- og beklædningsindustrien.

ATEXGA omfatter i alt 40 virksomheder; disse beskæftiger næsten 5.000 personer direkte ansat i tekstilindustrien og bidrager med en omsætning på ca. EUR 422 millioner.

ATEXGA’s hovedformål er at udvikle alle former for aktiviteter, som kan være til gavn for tekstilindustrien i Galicien. Dette sker ved at arbejde for og tilskynde til, at virksomhederne forbedrer deres konkurrenceevne gennem udvikling af kvalitet, innovation, internationalisering og teknologisk udvikling. Vi repræsenterer og arbejder ligeledes for, at vore medlemmers professionelle, sociale og kulturelle interesser fremmes; dette indebærer, at vi vedvarende arbejder med træning og faglig udvikling af medlemmerne.

Adresse: Rúa do Tomiño, nº 24, entlo, CP.15704, Santiago de Compostela, Spain

Telefon: +34 981 552 040

Kontakt person: Mrs. Eva Ben

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.